КЛАСИЧНА PIZZA

МАРГАРИТА

Pizza Marguerita

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ОРИГАНО

мала 220 • средна 250•фамилијарна 380 ден.

Везувио

Pizza Vesuvio

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ШУНКА, ОРИГАНО

мала 220 • средна 250•фамилијарна 380 ден.

ОЛИВА

Pizza Olive

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, СЕЦКАНИ МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала 220 • средна 250•фамилијарна 380 ден.

ФУНГИ

Pizza Funghi

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ, ОРИГАНО

мала 220 • средна 250•фамилијарна 380 ден.

КАПРИЧИОЗА

Pizza Capricciosa

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ШУНКА, ПЕЧУРКИ, ОРИГАНО

мала 220 • средна 270•фамилијарна 400 ден.

БЕЛА ПИЦА

White Pizza

ЈАЈЦЕ СО ПАВЛАКА, ЛУК, СЕЦКАНИ МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала 220• средна 270•фамилијарна 400 ден.

ВЕГЕТАРИАНА

Pizza Vegetarian

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ, ПИПЕРКИ,КРОМИД ОРИГАНО

мала 220• средна 270•фамилијарна 400 ден.

ЛЕТНА ПИЦА

Summer Pizza

ДОМАТЕН СОС, КАШКАВАЛ,СВЕЖИ ДОМАТИ, ШУНКА, ПИПЕРКА. КРОМИД И ОРИГАНО

мала 220 • средна 270•фамилијарна 400 ден.

НОВО!НОВО!НОВО!

ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.

СИЦИЛИЈАНА

Pizza Siciliana

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ЛУК, СВЕЖ МАГДОНОС, ОРИГАНО

мала 220 • средна 270•фамилијарна 400 ден.

ЏЕНОВЕЗЕ

Pizza Genovese

СОС ОД ДОМАТИ, СЛАНИНА, БЕЛО СИРЕЊЕ, ПАВЛАКА, ОРИГАНО

мала 220 • средна 270•фамилијарна 400 ден.
Специјални Пици

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА

077- 848 298
077- 544 866

НОВА ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.!

мала 220• средна 290• фамилијарна 420 ден .

ЕКСТРА ДОДАТОЦИ

печурки • павлака •пиперка • маслинки • патлиџан • јајце – 20 ден.
пршута • печеница • кулен • сланина • кашкавал • сирење 50 ден.

pizzaportofino-пица портофино