PIZZA ЗА ГУРМАНИ

ПЕПЕРОНЕ

Pizza Peparone

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, КУЛЕН, ОРИГАНО

мала 220 • средна 280•фамилијарна 410 ден.

КВАТРО ФОРМАЏИ

Quattro Formaggi

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, БЕЛОСИРЕЊЕ, ГОРГОНЗОЛА, ПЕРМЕЗАН, ОРИГАНО

мала 220 • средна 310•фамилијарна 440ден.

КВАТРО САЛАМИ

Quattro Salami

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ШУНКА, КУЛЕН, ПЕЧЕНИЦА, СЛАНИНА, ОРИГАНО

мала 220 • средна 300•фамилијарна 430 ден.

ЈУЖЊАЧКА

Southern Pizza

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПРШУТА или ПЕЧЕНИЦА, ОРИГАНО

мала 220• средна 290•фамилијарна 420 ден.

ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА

Southern Pizza

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА, ОРИГАНО

мала 220• средна 290•фамилијарна 420 ден.

БЕЈКОН ПИЦА

Bacon Pizza

СВЕЖА ПАВЛАКА, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, СЛАНИНА, КРОМИД, ОРИГАНО

мала 260• средна 330•фамилијарна 460 ден.

ПИЛЕШКА ПИЦА

Chicken Pizza

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПИЛЕШКО, ПЧЕНКА, КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ, ОРИГАНО

мала 260 • средна 310•фамилијарна 450 ден.

КАРИ

Curry Pizza

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПИЛЕШКО ВО КАРИ СОС, СВЕЖ КРОМИД, РУКОЛА

мала 290 • средна 320•фамилијарна 450 ден.

Ала ПОРТОФИНО

Pizza Portofino

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ, ПИПЕРКА, КРОМИД, ЛУК, МАГДОНОС, ПРШУТ , КУЛЕН, ПАВЛАКА, ПЕРМЕЗАН, МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала 270 • средна 320•фамилијарна 450 ден.

ЧИЛИ -екстра лута

Salami Pizza with chilies

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, КУЛЕН,ЧИЛИ ПИПЕРЧИЊА, ОРИГАНО

мала 230 • средна 280•фамилијарна 410 ден.

ТУНА

Tuna Fish Pizza

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ТУНА. КРОМИД, ДОМАТ, МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала 280 • средна 330•фамилијарна 460 ден.

Ала ПРШУТ

Pizza Prosciutto

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПРШУТА , ПЕРМЕЗАН, РУКОЛА, ОРИГАНО

мала 250 • средна 300•фамилијарна 430 ден.

НОВО!НОВО!НОВО!

ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА

077- 848 298
077- 544 866

НОВА ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.!

мала 220• средна 290• фамилијарна 420 ден .

ЕКСТРА ДОДАТОЦИ

печурки • павлака •пиперка • маслинки • патлиџан • јајце – 20 ден.
пршута • печеница • кулен • сланина • кашкавал • сирење 50 ден.

pizzaportofino-пица портофино