Специјални Пици

Насловна » Специјални Пици

Пица со кулен и чили пиперчиња

Екстра луто Salami Pizza with chilies
За оние кои сакаат нешто екстра луто

мала 210• средна 250•фамилијарна 350 ден.

Пица со шери домати

Пица со шери домати
Вкусете го незаборавниот вкус на шери доматите

мала 260• средна 290•фамилијарна 390 ден.

Бејкон Пица

Бејкон Пица Bacon Pizza
Пица со свежа павлака,кашкавал и бејкон

мала 240• средна 300•фамилијарна 400 ден.

Пилешка Пица

Пилешка Пица Curry Pizza
Пица со пилешко, кисели краставички и пченка

мала 240• средна 280•фамилијарна 390 ден.

Туна

Tuna Fish Pizza
Пелат, кашкавал, туна, кромид, маслинки и оригано

МАЛА 260ден• СРЕДНА 300ден•ФАМИЛИЈАРНА 400ден.

Кари Пица

Curry Pizza
Специјална пица за љубителите на карито и пилешко

МАЛА 270ден• СРЕДНА 290ден•ФАМИЛИЈАРНА 390 ден.

Ала Пршут

Pizza Prosciutto
Наш специјалитет сппецијално составен за љубителите на италианскиот пршут со сос од домати Пелат, кашкавал, пршута, пермезан и рукола

мала 230• средна 270•фамилијарна 370 ден.

Пица Портофино

Pizza Portofino
Вистинскиот специјалитет на нашата пицерира. Оргинална пица домашен сос од домати Пелат пелат, Милрам гауда млечен кашкавал, печурки, пршута, кулен, кромид, пиперка, лук, јајце, павлака, маслинки, магдонос, пермезан и оригано.

мала 250• средна 290•фамилијарна 390 ден. КАДЕ ДОСТАВУВАМЕ

Пица Кватро Салами

Quattro Salami Pizza, пицата за вистинските љубители на месо
Пелат, кашкавал, шунка, кулен, печеница, сланина, оригано

мала 200• средна 270•фамилијарна 370 ден.

Кватро Формаџи

Quaitro Formaggi
Пицата со четири видови на сирење. Домашен сос од домати Пелат, Милрам Гауда млечен кашкавал, бело сирење, горгонзола, пермесан, оригано

мала 200• средна 280•фамилијарна 380 ден.

Пепероне

Pizza Peparone
Домашен сос од домати Пелат, Милрам Гауда млечен кашкавал, кулен, оригано

мала 200• средна 250•фамилијарна 350 ден.

Јужњачка пица

Southern Pizza Една од најомилените пици од нашето мени која за кратко време стана фаворит на Скопјани.

Load More Posts