Класични Пици

Насловна » Класични Пици

Летна Пица

Доматен сос, кашкавал, свежи домати, шунка, пиперка, кромид и оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Бела Пица

Јајце со павлака, лук, сецкани маслинки и оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Капричиоса

Pizza Capricciosa
Пелат, кашкавал, шунка, печурки, оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Пица Џеновезе

Pizza Genovese
Пелат, павлака, сирење,сланина, оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Вегератијана

Vegetarian Pizza
Пелат, кашкавал, печурки, пиперки, кромид, маслинки, оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Пица Олива

Olive Pizza
Пелат, кашкавал,сецкани маслинки и оригано

МАЛА 200ден• СРЕДНА 220ден•ФАМИЛИЈАРНА 320 ден.

Пица Фунги

Pizza Fungi
Пелат, кашкавал, печурки, оригано

МАЛА 200ден• СРЕДНА 220ден•ФАМИЛИЈАРНА 320 ден.

Пица Везувио

Pizza Vesuvio
Пелат, кашкавал, шунка, , оригано

МАЛА 180ден• СРЕДНА 220ден•ФАМИЛИЈАРНА 320 ден.

Пица Сицилијана

Pizza Siciliana
Пелат, кашкавал, лук, свеж магдонос, оригано

мала 200• средна 240•фамилијарна 340 ден.

Пица Маргарита

Pizza Margherita
Пелат, кашкавал, оригано

МАЛА 200ден• СРЕДНА 220ден•ФАМИЛИЈАРНА 320 ден.

Load More Posts