Southern Pizza
Една од најомилените пици од нашето мени која за кратко време стана фаворит на Скопјани. Составена од домашен сос од домати Пелат, кашкавал Милрам Гауда, и по избор пршут или печеница и оригано е вистинско кулинарско доживување во светот на пицата.
мала (20cm) 260 • средна (30cm) 330 • фамилијарна (40cm) 470 ден.