Quaitro Formaggi
Пицата со четири видови на сирење. Домашен сос од домати Пелат, Милрам Гауда млечен кашкавал, бело сирење, горгонзола, пермесан, оригано

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 350 • фамилијарна (40cm) 490 ден