Pizza Prosciutto
Наш специјалитет специјално составен за љубителите на италијанскиот пршут со сос од домати Пелат, кашкавал, пршута, пармезан и рукола

мала (20cm) 270 • средна (30cm) 320 • фамилијарна (40cm) 450 ден.