Заљубени во Кари? Заљубени во Пица? Нова Кари пица од Pizza Portofino

By |2020-08-12T18:50:47+00:00септември 25th, 2016|Categories: Пици|Tags: , , , |

Кари - индиски зачин за вкус и здравје Дали знаевте дека карито не е еден зачин туку тоа претставува мешавина од многу други зачини? Карито доаѓа во Европа од Индија каде што се употребува при спремањето на повеќето индиски јадења. Тука можете да го набавите во подобро опремените супер маркети или продавници за здрава храна. [...]