2020-08-12T18:50:48+00:00

Пица Портофино

Pizza Portofino
Вистинскиот специјалитет на нашата пицерира. Оргинална пица домашен сос од домати Пелат пелат, Милрам гауда млечен кашкавал, печурки, пршута, кулен, кромид, пиперка, лук, јајце, павлака, маслинки, магдонос, пермезан и оригано.

мала 250• средна 290•фамилијарна 390 ден. КАДЕ ДОСТАВУВАМЕ […]

Load More Posts