ЛАДНИ ПИЦА СЕНДВИЧИ

Сендвич Бр. 1

Доматен сос, кашкавал, бело сирење, свежи домати, мајонез, маслинки, кромид и оригано

• 170 ден. •

Сендвич Бр. 2

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки, мајонез, павлака и оригано

• 180 ден. •

Сендвич Бр. 3

Доматен сос, кашкавал, шунка, печурки, мајонез, кисели краставички и оригано

• 180 ден. •

Сендвич Бр. 4

Доматен сос, кашкавал, пилешки гради, пермезан, свежи домати, сенф, мајонез, оригано

• 180 ден. •

Сендвич Бр. 5

Доматен сос, кашкавал, пилешки гради, кромид, сенф, свежи домати, зелена салата, кисели краставички, мајонез и оригано

• 180 ден. •

Сендвич Бр. 6

Доматен сос, кашкавал, сланина, кисели краставички, кромид, сенф, свежи домати, зелена салата, и оригано

• 190 ден. •

Сендвич Бр. 7

Доматен сос, кашкавал, свински пршут, печурки, зелена салата, мајонез и оригано

• 200 ден. •

Сендвич Бр. 8

Доматен сос, кашкавал, горгонзола, печурки, зелена салата, мајонез и оригано

• 200 ден. •

КАЛЦОНЕ – Затворени пици

Капричиоза

Доматен сос, кашкавал, печурки, шунка , и оригано

• 170 ден. •

Кулен

Доматен сос, кашкавал, печурки, кулен, и оригано

• 180 ден. •

Димен Врат

Доматен сос, кашкавал, печурки, димен врат и оригано

• 180 ден. •
ПАСТРМАЈЛИИ 
СО СВИНСКО 290 ден
СО ПИЛЕШКО 290 ден

НОВА ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.!

мала 260 • средна 330 • фамилијарна 470 ден.

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА

077- 848 298
077- 544 866

pizzaportofino-пица портофино