КЛАСИЧНА PIZZA

МАРГАРИТА

Pizza Marguerita

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 290 • фамилијарна (40cm) 430 ден.

ВЕЗУВИО

Pizza Vesuvio

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ШУНКА, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 290 • фамилијарна (40cm) 430 ден.

ОЛИВА

Pizza Olive

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, СЕЦКАНИ МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 290 • фамилијарна (40cm) 430 ден.

ФУНГИ

Pizza Funghi

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 290 • фамилијарна (40cm) 430 ден.

КАПРИЧИОЗА

Pizza Capricciosa

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ШУНКА, ПЕЧУРКИ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

БЕЛА ПИЦА

White Pizza

ЈАЈЦЕ СО ПАВЛАКА, ЛУК, СЕЦКАНИ МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

ВЕГЕТАРИАНА

Pizza Vegetarian

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ПЕЧУРКИ, ПИПЕРКИ, КРОМИД, МАСЛИНКИ, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

ЛЕТНА ПИЦА

Summer Pizza

ДОМАТЕН СОС, КАШКАВАЛ,СВЕЖИ ДОМАТИ, ШУНКА, ПИПЕРКА. КРОМИД И ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

НОВО!НОВО!НОВО!

ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.

СИЦИЛИЈАНА

Pizza Siciliana

СОС ОД ДОМАТИ, МЛЕЧЕН КАШКАВАЛ, ЛУК, СВЕЖ МАГДОНОС, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

ЏЕНОВЕЗЕ

Pizza Genovese

СОС ОД ДОМАТИ, СЛАНИНА, БЕЛО СИРЕЊЕ, ПАВЛАКА, ОРИГАНО

мала (20cm) 260 • средна (30cm) 310 • фамилијарна (40cm) 450 ден.

ТЕЛЕФОНИ ЗА НАРАЧКА

077- 848 298
077- 544 866

НОВА ПИЦА СО ДИМЕН ВРАТ НА ДРВА.!

мала (20cm) 260• средна (30cm) 330 • фамилијарна (40cm) 470 ден .

ЕКСТРА ДОДАТОЦИ

јајце – 20 ден. 
печурки • павлака • пиперка • маслинки • патлиџан – 40 ден.
пршута • св. врат • шунка • кулен • сланина • кашкавал • сирење – 70 ден.

pizzaportofino-пица портофино