Loading...

април 2014

Малку pizza едукација

Пица Историја Спротивно на популарното верување , првата вистинска пица била  направена од страна на  античките Грци , кои меселе и печеле големи, тркалезни , рамни [...]

Некое си човече не јадело ништо освен пица цели 25 години

Дан Јансен јадел пица за секој оброк цели 25 години - секој ден. Значи има некој негде во светов кој не јаде ништо друго освен [...]

Load More Posts

avada-cafe-logo-footer

Највкусната пица во градот

label_pizza

НОВО НОВО НОВО

Средна или Фамилијарна пица без купон

минус 20 денари од цената

 

Ради фискалната сметка Ве молиме да најавите ако сакате пица без купон

Од сега можете да платите и со кредитнa картичка

credit-card-icons

Купоните се валидни 6 Месеци од датумот на издавање