Loading...

септември 2016

Заљубени во Кари? Заљубени во Пица? Нова Кари пица од Pizza Portofino

Кари - индиски зачин за вкус и здравје Дали знаевте дека карито не е еден зачин туку тоа претставува мешавина од многу други зачини? Карито доаѓа [...]

Коментарите се исклучени на Заљубени во Кари? Заљубени во Пица? Нова Кари пица од Pizza Portofino

септември 2015

Пиво Ленд Скопје 2015

Вчера во Скопје започна годишниот фестивал на пивото "Пиволенд 2015 и ќе трае до недела 6 Септември. И годинава фестивалот се одржува на Скопската тврдина Кале. [...]

мај 2014

9 совети за добра пица достава

1. Познавање на градот. Планирање на доставата и определување на маршутата за возење однапред заштедува време и ја доставува пицата побрзо. Ние во Pizza Delivery Portofino [...]

Настани Скопје Мај 2014

Како и секоја година така и годинава во Мај месец Скопје им нуди богата програма со разноразни настани на своите жители и посетители. Ние ќе издвоиме [...]

Load More Posts

avada-cafe-logo-footer