ЕКСПРЕСНА ПИЦА ДОСТАВА

PIZZA DELIVERY СЕРВИС ВО РОК ОД 30-40 МИН

pica dostava pizza SkopjeExpress Pizza Delivery in Skopjeabout-2

Portofino Pizza, Skopje е скопски оригинал кој 20 години на скопјани им нуди уникатна и првокласна пица (thin crust pizzas), пица сендвичи, тестенини и салати за многу достапни цени и експресна и љубезна пица достава. Освен секојдневната достава на пици во Скопје, нашиот Pizza Delivery сервис ви нуди поволни понуди за вашите забави, прослави, родендени како во вашиот дом така и на вашето работно место. Кликнете да видите до каде доставуваме пици, пица сендвичи и салати во Скопје.

Ние во Pizza Portofino Skopje се гордееме на нашето пица тесто кое се меси рачно секојдневно и на свежи за денот локално набавени пица состојки.

PIZZA SKOPJE

Ова не е обична пица достава, ова е Portofino PIZZA DELIVERY. Македонски цени!.

НАЈВКУСНИТЕ ПИЦИ   ВО СКОПЈЕ

СИТЕ ПИЦИ И ПАСТРМАЈЛИИ ЌЕ БИДАТ ДОСТАВЕНИ БЕСПЛАТНО

УНИКАТНОСТА СЕ ИСПЛАТИ

ОДГОВОР НА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА Е НАШАТА ПИЦА

ЕКСТРА

PIZZA ДОДАДОЦИ

ЗА ВАШАТА ЗАБАВА

ИЛИ РОДЕНДЕН

НАРАЧАЈТЕ

ЗАТВОРЕНА ПИЦА СЕНДВИЧ

avada-cafe-logo-footer